Date + Lieu

En néerlandais
Le 27 juin 2023, Hotel Abbey, Grimbergen (09.30 - 16.30)
En français
À la demande

Prix

395 euro incl. matériaux et catering. 21% TVA non inclus.

Accompagnement

Marijke Theunis, LIFO® licentietrainer en ervaren intervisiebegeleider.

Intervision pour détenteurs de licence LIFO®

Verdiepende workshop

Regelmatig krijgen we de vraag van licentiehouders om met andere licentiehouders te kunnen sparren, ideeën en nieuwe invalshoeken te creëren voor het eigen werk met LIFO®. Met deze intervisie bieden we de kans aan gepassioneerde LIFO® licentiehouders om zich in een gezamenlijke sessie te verbreden en te specialiseren in de toepassingen van LIFO®.

Wat mag je verwachten

Intervisie is een vorm van praktische kennisontwikkeling in een kleine groep professionals. De deelnemers doen beroep op elkaars ervaring en expertise om waardevolle inzichten te krijgen. Samen ontrafelen de licentiehouders een vraag of uitdaging die is ingediend door een van de deelnemers. Dat doen zij door vragen te stellen aan de hand van een intervisiemethode. Dit garandeert een vlot verloop van het leerproces en dat de gesprekken echte resultaten opleveren.

De sessie verloopt op maat van de inbreng van de deelnemers. Als voorbereiding vragen we om een situatie, een vraag of een uitdaging die je aan de groep wil voorleggen, te bezorgen aan de begeleider.
Interesse? Meld je aan met onderstaand formulier.

Schrijf je in voor de LIFO® intervisiesessie

Prix:

395 euro incl. matériaux et catering. 21% TVA non inclus.

Mes données

Mon entreprise/organisation