Leiderschap, samenwerken en veranderen: daar zit onze expertise. Voor ontwikkelingstrajecten op maat van mensen en bedrijven is Human Challenge jouw betrouwbare partner, die telkens weer verrast door zijn originele aanpak. Onze gedreven trainers en consultants helpen je om het beste te halen uit jezelf, je team en je organisatie.

Door middel van onze unieke ontwikkelingstool LIFO® (Life Orientations) bereiken we samen met onze klanten verbluffende resultaten. Wij zijn exclusieve verdeler van LIFO® licenties en opleidingsmaterialen. Lees meer over wat LIFO® voor jou en je organisatie kan betekenen.

Founding partner en drijvende kracht

In de kijker

  • Ervaar de kracht van flow

    Presteren op je best, terwijl je geniet, perfect in balans. Flow is een proces van intense betrokkenheid bij het leven en de dingen die je doet. We kennen allemaal wel dat gevoel wanneer we helemaal...

Naar al onze Nieuwsberichten
Met Human Challenge halen we meerwaarde in huis, doelgericht en zonder franjes. Hun doorwinterde consultants staan garant voor de professionele kwaliteit die we zoeken. En de lat ligt hoog in onze leergierige, maar gezond kritische organisatie.
Lien Creuwels
HR Development Officer, VUB
Ikzelf en mijn team waren het volmondig eens dat de LIFO® sessie een succes was. Het heeft zeer mooi de dynamieken binnen het team bloot gelegd; iedereen kijkt ineens helemaal anders naar de onderhuidse spanningen die er waren. En intussen is LIFO® opgenomen als een vast agendapunt op ons weekoverleg. Ik wil je nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de zeer geslaagde sessie!
Steven Van Aken
Teamverantwoordelijke Team Ondersteuning, Stafdienst, Departement Mobiliteit en Openbare Werken
Over een periode van 4 maanden na de LIFO® training hebben we een korte termijn ROI gemeten van 225 % in “direct sales revenu”. Op lange termijn zien we dit resultaat verder stijgen, wat maakt dat we nu al spreken van een succesvolle investering.
Joris De Doncker
Revenue & Product Director, Clear Channel Belgium
Werken met Human Challenge ervaar ik als zeer aangenaam door hun persoonlijke aanpak, hun correcte opvolging en hun investeringen om ons bedrijf beter te leren kennen. Een echte win-win dus.
Marleen Van Daele
Human Resources Coordinator , Lunch Garden
Bedankt voor onze warme samenwerking! Ik denk er met plezier aan terug. Ik waardeer hoe jij steeds probeerde af te stemmen op onze interne werking, soepel omging met onze soms lastige stroeve regels. Je verdient een pluim voor je kwalitatieve, professionele en mensgerichte, interactieve aanpak!
Katrien Dupont
Bestuurssecretaris organisatieontwikkeling, Provincie Vlaams-Brabant
Tijdens een interessant event kon ik kennismaken met de LIFO® familie. Het is inderdaad een groep bezielde mensen die gaan voor een intense samenwerking, opvolging en service. Dat heeft mij doen kiezen voor LIFO®.
Ingrid Smets
Zaakvoerder, A+Coaching
LIFO® is een tool die echt eenvoudig en gemakkelijk is om de dialoog aan te gaan, om elkaar dingen te zeggen op een door de ander 'hoorbare' manier.
Françoise Christ
Consultant Balises.ch, Zwitserland
De LIFO® oriëntatieworkshop is een absolute aanrader! Interessant van a tot z. De tijd was te kort. Smaakt naar meer. Is nuttig voor iedereen die met mensen werkt.
Soetkin Linhart
Learning & Development consultant, De Opleidingscoach