Leiderschap, samenwerken en veranderen: daar zit onze expertise. Voor ontwikkelingstrajecten op maat van mensen en bedrijven is Human Challenge jouw betrouwbare partner, die telkens weer verrast door zijn originele aanpak. Onze gedreven trainers en consultants helpen je om het beste te halen uit jezelf, je team en je organisatie.

Door middel van onze unieke ontwikkelingstool LIFO® (Life Orientations) bereiken we samen met onze klanten verbluffende resultaten. Wij zijn exclusieve verdeler van LIFO® licenties en opleidingsmaterialen. Lees meer over wat LIFO® voor jou en je organisatie kan betekenen.

Founding partner en drijvende kracht

In de kijker

  • En plots gaat alles vlotter!

    Heb jij het gevoel dat het anders zou kunnen, maar dat er precies iets ontbreekt? Ben je op zoek naar een manier om efficiënter (samen) te werken, beter te communiceren en steevast motiverende...

  • We blijven groeien

    Het LIFO® netwerk blijft groeien. Vorige week ontvingen 2 kersverse licentiehouders van het CM-team hun officieel LIFO® certificaat uit de handen van Marijke Theunis. Ook zij zijn nu volledig klaar...

Naar al onze Nieuwsberichten
Werken met Human Challenge ervaar ik als zeer aangenaam door hun persoonlijke aanpak, hun correcte opvolging en hun investeringen om ons bedrijf beter te leren kennen. Een echte win-win dus.
Marleen Van Daele
Recruitment & Development Manager, Lunch Garden
LIFO® is een tool die echt eenvoudig en gemakkelijk is om de dialoog aan te gaan, om elkaar dingen te zeggen op een door de ander 'hoorbare' manier.
Françoise Christ
Consultant Balises.ch, Zwitserland
Met Human Challenge halen we meerwaarde in huis, doelgericht en zonder franjes. Hun doorwinterde consultants staan garant voor de professionele kwaliteit die we zoeken. En de lat ligt hoog in onze leergierige, maar gezond kritische organisatie.
Lien Creuwels
HR Development Officer, VUB
Tijdens een interessant event kon ik kennismaken met de LIFO® familie. Het is inderdaad een groep bezielde mensen die gaan voor een intense samenwerking, opvolging en service. Dat heeft mij doen kiezen voor LIFO®.
Ingrid Smets
Zaakvoerder, A+Coaching