Data + Locatie

Nederlandstalig
27 juni 2023, Hotel Abbey, Grimbergen (09.30 - 16.30)
Franstalig
Op aanvraag

Prijs

395 euro incl. materialen & catering. Excl. 21% BTW. 

Begeleiding

Marijke Theunis, LIFO® licentietrainer en ervaren intervisiebegeleider.

Intervisie voor LIFO® licentiehouders

Themadag

Regelmatig krijgen we de vraag van licentiehouders om met andere licentiehouders te kunnen sparren, ideeën en nieuwe invalshoeken te creëren voor het eigen werk met LIFO®. Met deze intervisie bieden we de kans aan gepassioneerde LIFO® licentiehouders om zich in een gezamenlijke sessie te verbreden en te specialiseren in de toepassingen van LIFO®.

Wat mag je verwachten

Intervisie is een vorm van praktische kennisontwikkeling in een kleine groep professionals. De deelnemers doen beroep op elkaars ervaring en expertise om waardevolle inzichten te krijgen. Samen ontrafelen de licentiehouders een vraag of uitdaging die is ingediend door een van de deelnemers. Dat doen zij door vragen te stellen aan de hand van een intervisiemethode. Dit garandeert een vlot verloop van het leerproces en dat de gesprekken echte resultaten opleveren.

De sessie verloopt op maat van de inbreng van de deelnemers. Als voorbereiding vragen we om een situatie, een vraag of een uitdaging die je aan de groep wil voorleggen, te bezorgen aan de begeleider.

Interesse? Meld je aan met onderstaand formulier.

JA, Ik schrijf me in in voor de LIFO® themadag rond intervisie

Prijs:

395 euro incl. materialen & catering. Excl. 21% BTW. 

Mijn gegevens

Mijn bedrijf/organisatie