Fier op onze klanten

Onze mooiste successen

Carrefour integreert LIFO® voor de ontwikkeling van talenten.
Carrefour België is voortdurend op zoek naar manieren om uitstekend met mensen om te gaan en excellente klantenrelaties te ontwikkelen, op alle niveaus. In de retail wereld, waar een bikkelharde concurrentie heerst, zijn eigenschappen als people management en een voortreffelijke communicatie met de klant inderdaad van enorm belang. Het antwoord op deze uitdagingen vond Carrefour bij LIFO®, dat doorheen de ganse organisatie wordt inzet.
CM Midden-Vlaanderen kleurt LIFO®
CM is een ziekenfonds in volle transformatie naar een gezondheidsfonds: van een hulp- en dienstverlenende organisatie naar een resultaatgericht bedrijf. Dit betekent dat teamwork en targets halen meer centraal komen te staan. Het belangrijkste objectief blijft wel een optimale service bieden aan de klanten. Voorwaarde om deze doelstelling te bereiken is een goede samenwerking in team, met een open communicatie en eerlijke feedback aan elkaar, een hele uitdaging.
Clear Channel: LIFO® zorgt voor een boost in Direct Sales
Voor de nieuwe Business Unit Manager die aan het hoofd kwam van een jong en gedreven team, is opleiding en ontwikkeling van mensen erg belangrijk. De inzet van LIFO® bleek hierbij de juiste keuze. Een prachtige getuigenis.
VWR International: geïntegreerd leiderschap voor Customer Service
VWR International is een wereldspeler in de distributie voor de medische sector. In september 2013 vindt er een reorganisatie plaats binnen de Customer Service afdeling. Deze wijziging, samen met de groeiende omzetverwachtingen, zet de eerstelijnsmanagers voor forse uitdagingen.

Fijne reacties

Met Human Challenge halen we meerwaarde in huis, doelgericht en zonder franjes. Hun doorwinterde consultants staan garant voor de professionele kwaliteit die we zoeken. En de lat ligt hoog in onze leergierige, maar gezond kritische organisatie.
Lien Creuwels
HR Development Officer, VUB
Ikzelf en mijn team waren het volmondig eens dat de LIFO® sessie een succes was. Het heeft zeer mooi de dynamieken binnen het team bloot gelegd; iedereen kijkt ineens helemaal anders naar de onderhuidse spanningen die er waren. En intussen is LIFO® opgenomen als een vast agendapunt op ons weekoverleg. Ik wil je nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de zeer geslaagde sessie!
Steven Van Aken
Teamverantwoordelijke Team Ondersteuning, Stafdienst, Departement Mobiliteit en Openbare Werken
Over een periode van 4 maanden na de LIFO® training hebben we een korte termijn ROI gemeten van 225 % in “direct sales revenu”. Op lange termijn zien we dit resultaat verder stijgen, wat maakt dat we nu al spreken van een succesvolle investering.
Joris De Doncker
Revenue & Product Director, Clear Channel Belgium
Werken met Human Challenge ervaar ik als zeer aangenaam door hun persoonlijke aanpak, hun correcte opvolging en hun investeringen om ons bedrijf beter te leren kennen. Een echte win-win dus.
Marleen Van Daele
Human Resources Coordinator , Lunch Garden
Bedankt voor onze warme samenwerking! Ik denk er met plezier aan terug. Ik waardeer hoe jij steeds probeerde af te stemmen op onze interne werking, soepel omging met onze soms lastige stroeve regels. Je verdient een pluim voor je kwalitatieve, professionele en mensgerichte, interactieve aanpak!
Katrien Dupont
Bestuurssecretaris organisatieontwikkeling, Provincie Vlaams-Brabant
Tijdens een interessant event kon ik kennismaken met de LIFO® familie. Het is inderdaad een groep bezielde mensen die gaan voor een intense samenwerking, opvolging en service. Dat heeft mij doen kiezen voor LIFO®.
Ingrid Smets
Zaakvoerder, A+Coaching
Human Challenge haalt met een frisse kijk onze huidige manier van werken van onder het stof en exploreert constant nieuwe mogelijkheden. Met hun ervaring en enthousiasme trekken zij ons als team in gang.
Ann Naeyaert
Personeelsverantwoordelijke, Christoforusgemeenschap
LIFO® is een tool die echt eenvoudig en gemakkelijk is om de dialoog aan te gaan, om elkaar dingen te zeggen op een door de ander 'hoorbare' manier.
Françoise Christ
Consultant Balises.ch, Zwitserland
De LIFO® oriëntatieworkshop is een absolute aanrader! Interessant van a tot z. De tijd was te kort. Smaakt naar meer. Is nuttig voor iedereen die met mensen werkt.
Soetkin Linhart
Learning & Development consultant, De Opleidingscoach