Fier op onze klanten

Onze mooiste successen

Carrefour integreert LIFO® voor de ontwikkeling van talenten.
Carrefour België is voortdurend op zoek naar manieren om uitstekend met mensen om te gaan en excellente klantenrelaties te ontwikkelen, op alle niveaus. In de retail wereld, waar een bikkelharde concurrentie heerst, zijn eigenschappen als people management en een voortreffelijke communicatie met de klant inderdaad van enorm belang. Het antwoord op deze uitdagingen vond Carrefour bij LIFO®, dat doorheen de ganse organisatie wordt inzet.
CM Midden-Vlaanderen kleurt LIFO®
CM is een ziekenfonds in volle transformatie naar een gezondheidsfonds: van een hulp- en dienstverlenende organisatie naar een resultaatgericht bedrijf. Dit betekent dat teamwork en targets halen meer centraal komen te staan. Het belangrijkste objectief blijft wel een optimale service bieden aan de klanten. Voorwaarde om deze doelstelling te bereiken is een goede samenwerking in team, met een open communicatie en eerlijke feedback aan elkaar, een hele uitdaging.
Clear Channel: LIFO® zorgt voor een boost in Direct Sales
Voor de nieuwe Business Unit Manager die aan het hoofd kwam van een jong en gedreven team, is opleiding en ontwikkeling van mensen erg belangrijk. De inzet van LIFO® bleek hierbij de juiste keuze. Een prachtige getuigenis.
VWR International: geïntegreerd leiderschap voor Customer Service
VWR International is een wereldspeler in de distributie voor de medische sector. In september 2013 vindt er een reorganisatie plaats binnen de Customer Service afdeling. Deze wijziging, samen met de groeiende omzetverwachtingen, zet de eerstelijnsmanagers voor forse uitdagingen.
DMOW: Samenwerken in teams
Sinds 2016 werkt het Departement Mobiliteit en Openbare Werken (DMOW) samen met Human Challenge voor teambegeleiding doorheen alle afdelingen. Samenwerken is één van hun kernwaarden en moet ingebed worden in de manier van werken binnen teams, tussen teams en tussen afdelingen onderling. Het doel is meer bewustzijn creëren rond het belang van samenwerken, zowel voor bestaande teams als voor nieuwe, tijdelijke of virtuele teams.

Fijne reacties

Werken met Human Challenge ervaar ik als zeer aangenaam door hun persoonlijke aanpak, hun correcte opvolging en hun investeringen om ons bedrijf beter te leren kennen. Een echte win-win dus.
Marleen Van Daele
Recruitment & Development Manager, Lunch Garden
De LIFO® oriëntatieworkshop is een absolute aanrader! Interessant van a tot z. De tijd was te kort. Smaakt naar meer. Is nuttig voor iedereen die met mensen werkt.
Soetkin Linhart
Learning & Development consultant, De Opleidingscoach
LIFO® is een tool die echt eenvoudig en gemakkelijk is om de dialoog aan te gaan, om elkaar dingen te zeggen op een door de ander 'hoorbare' manier.
Françoise Christ
Consultant Balises.ch, Zwitserland
Met Human Challenge halen we meerwaarde in huis, doelgericht en zonder franjes. Hun doorwinterde consultants staan garant voor de professionele kwaliteit die we zoeken. En de lat ligt hoog in onze leergierige, maar gezond kritische organisatie.
Lien Creuwels
HR Development Officer, VUB
Human Challenge haalt met een frisse kijk onze huidige manier van werken van onder het stof en exploreert constant nieuwe mogelijkheden. Met hun ervaring en enthousiasme trekken zij ons als team in gang.
Ann Naeyaert
Personeelsverantwoordelijke, Christoforusgemeenschap
Tijdens een interessant event kon ik kennismaken met de LIFO® familie. Het is inderdaad een groep bezielde mensen die gaan voor een intense samenwerking, opvolging en service. Dat heeft mij doen kiezen voor LIFO®.
Ingrid Smets
Zaakvoerder, A+Coaching