Data + Locatie

Nederlandstalig
30 maart 2023, Domein Martinus, Hallle-Zoersel (09.30 - 16.30)
Franstalig
Op aanvraag

Prijs

395 euro incl. materialen & catering. Excl. 21% BTW. 

Begeleiding

Marijke Theunis, LIFO licentietrainer en coauteur van het boek "Chemie van het coachen".

LIFO® en persoonlijke coaching

Themadag

Professionele trainers en coaches hanteren graag de LIFO® methode in individuele ontwikkeltrajecten. LIFO® biedt de coachee op een zeer toegankelijke wijze inzicht in de eigen gedragsvoorkeuren en levert daarenboven een concreet model voor het hanteren en ontwikkelen van persoonlijke sterktes.
Met deze themadag delen we onze kennis en ervaringen met LIFO® in coaching. We reiken interessante benaderingen en tools aan die je expertise als LIFO® coach verhogen.

Doelgroep

Het programma is afgestemd op LIFO® licentiehouders. Managers of coaches zonder licentie kunnen deelnemen, op voorwaarde dat men een LIFO® basistraining heeft gevolgd. Van de deelnemers verwachten we namelijk dat ze goed vertrouwd zijn met de LIFO® uitgangspunten en de 4 stijlen.

Programma

We focussen op drie invalshoeken van het LIFO® model in coaching:

Het verkennen van de LIFO® coaching stijlen

Aan de hand van de LIFO® vragenlijst coaching stijlen brengen we je persoonlijke stijl als coach in kaart. Dit laat je toe om bewuster om te gaan met het eigen, stijl gebonden referentiekader wanneer je anderen gaat coachen.

Het LIFO® ontwikkelingsmodel in coaching

Met behulp van LIFO® kan je een persoonlijk coachingstraject op een heldere en effectieve manier vormgeven. De zes LIFO® ontwikkelstrategieën vormen daarbij een leidraad voor succes. We gaan ook in op het analyseren van de Intentie/Gedrag/Effect scores voor meer inzicht in de gedragsvoorkeuren van de coachee.

Stijlinterferenties tussen coach en coachee

‘It takes two to tango’ en dat geldt ook voor coaching. We gaan na hoe je als coach kan afstemmen op de voorkeurstijl(en) van de coachee in de verschillende fasen van het coaching traject. Je leert ook beter omgaan met moeilijke houdingen zoals gevoelens van weerstand bij de coachee of bij jezelf als coach.

Materialen

Tijdens deze themadag ontvang je een handleiding met de presentaties, oefeningen en literatuur, alsook een set van de LIFO® training materialen in de toepassing van coaching.

JA, ik schrijf me in voor de themadag 'LIFO® en persoonlijke coaching'

Prijs:

395 euro incl. materialen & catering. Excl. 21% BTW. 

Mijn gegevens

Mijn bedrijf/organisatie