Data + Locatie

Nederlandstalig
27, 28 augustus en 27 september in Domein Martinus, Halle-Zoersel
13, 14 november en 11 december in Lochristi
Franstalig
Op aanvraag

Prijs

2.900 euro, excl. 21% BTW, catering niet inbegrepen. 

Deze prijs omvat de trainingsdagen, de LIFO® licentie en cursusmaterialen.

Begeleiding

Marijke Theunis

LIFO® licentietraining

Opleiding

LIFO® is een ijzersterke tool om effectieve veranderingsprocessen bij mensen, teams en organisaties te ondersteunen. De LIFO® methode vertrekt vanuit de visie dat mensen performant gedrag gemakkelijker ontwikkelen door verder te werken op hun persoonlijke sterktes. Hoe leer je die sterktes van jezelf en van anderen kennen? Hoe vertaal je dit naar profielen en gedragsbeschrijvingen voor personen en teams? Hoe kan je hierop verder bouwen in training en coaching? Met een LIFO® licentietraining vind je een antwoord op deze vragen en kan je concreet aan de slag.

Wat mag je verwachten?

Wij bereiden je zowel theoretisch als praktisch voor om LIFO in te zetten in je dagelijkse praktijk:

  • Je maakt grondig kennis met de filosofie, basisbegrippen en diverse toepassingen van de LIFO® methode;
  • Je leert op basis van LIFO® scores profielen interpreteren en gerichte feedback en adviezen geven aan personen, teams en organisaties;
  • Je bouwt inzichten en zelfvertrouwen op om vanuit je persoonlijke sterktes anderen te begeleiden in hun ontwikkeling;
  • Je krijgt de nodige begeleiding om effectieve oplossingen en programma's aan te reiken voor werving en selectie, talent management, persoonlijke coaching, leiderschapsontwikkeling, stress management, conflicthantering, enz.
  • Je beschikt over het volledige didactische pakket om de LIFO-aanpak zelfstandig uit te voeren. Daartoe ontvang je een uitgebreide set trainingsmateriaal en het gebruiksrecht op alle originele programma's en instrumenten.
  • Je ontvangt het internationaal certificaat van 'LIFO® Practitioner'. De licentietraining is internationaal erkend door het ICF en geeft recht op CCE-credits.

LIFO® staat ook voor een professioneel netwerk  van consultants. Als kersverse licentiehouder treed je toe tot het LIFO® netwerk. Wij bieden je meerdere malen per jaar de kans om collega's te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Wie kan LIFO®-licentiehouder worden?

Managers, professionals en zelfstandige consultants op het gebied van human resource management, management development, teambuilding, loopbaanbegeleiding, coaching e.d. Kortom, iedereen die deze krachtige tool wil gebruiken voor het in kaart brengen en ontwikkelen van talent in organisaties.

Praktische info

De LIFO® licentietraining bestaat uit een basisprogramma van 3 trainingsdagen in groepsverband. Tussen de eerste tweedaagse en de derde dag werk je een praktijkopdracht af, waarmee je aantoont dat je de filosofie en de toepassing van LIFO® voldoende onder de knie hebt.

Wil je nog meer informatie? Contacteer ons gewoon. 

Schrijf je in voor de LIFO® licentietraining

Prijs:

2.900 euro, excl. 21% BTW, catering niet inbegrepen. 

Deze prijs omvat de trainingsdagen, de LIFO® licentie en cursusmaterialen.

Mijn gegevens

Mijn bedrijf/organisatie