Op 16 november ging de 2-jaarlijkse VOV-beurs opnieuw door in de Brabanthal in Leuven, dé dag om kennis te maken met de nieuwste trends in de opleidingsmarkt.

Op een overzichtelijke en aantrekkelijke stand presenteerde LIFO® Benelux het volledige aanbod van de LIFO® materialen aan een divers publiek van vormings- en opleidingsprofessionals uit België en Nederland.
Na een langzame start, deels te wijten aan de verkeerschaos in regio Aalst, kwam de beurs rond de middag goed op gang met een constante bezoekers flow. Heel wat geïnteresseerden vonden de weg naar onze gesprekshoek, waar ze een deskundige uitleg kregen.
En ondanks de matige opkomst slaagde Hans er toch in het publiek te enthousiasmeren voor LIFO® tijdens een krachtige presentatie in Blackbox 5. We kunnen terecht spreken van een geslaagde positionering van LIFO® Benelux. Voor herhaling vatbaar!

Wat de algemene organisatie betreft bleek het vernieuwde beursconcept, met veel open ruimtes en statafels in de beursgangen een hele verbetering en bevorderend voor het netwerken, wat toch een belangrijk doel is van zo’n beurs.

Bedankt alvast aan iedereen die ons een bezoekje bracht!