Het was eens wat anders. Een LIFO® bijeenkomst in de winter.

Op 7 februari had inderdaad onze eerste LIFO® ‘Wintering’ plaats, in Domein Martinus te Halle-Zoersel.

Een 20-tal gemotiveerde en enthousiaste licentiehouders uit België en Nederland vonden op deze zonnige lentedag de weg naar de Antwerpse Kempen.

Na een gezellige lunch gaf Jan Gathier de aftrap met meer uitleg rond de recentste LIFO® ontwikkelingen. Daarna volgde een introductie van de nieuwe LIFO ® Global Branding en een demonstratie van de LIFO® webshop. Vooral de snelheid en eenvoud in gebruik van deze ‘mijn LIFO®’-site zijn uiterst veelbelovend. 

Daarop volgden 2 boeiende workshops.

De eerste draaide rond ‘motiveren met LIFO®’ en stond onder de deskundige begeleiding van Herman Geenen en Matthias Dusesoi. Motivatie is en blijft belangrijk, in elke context, en door na te gaan wat motivatie betekent voor elke gedragsstijl werd een duidelijke link gemaakt met LIFO®.

Tijdens de tweede workshop gingen Marijke Theunis en Linda Verboven, samen met de deelnemers, op zoek naar de interactie tussen de Roos van Leary en LIFO®.  Vervolgens werd dieper ingegaan op de effectieve toepassing van beide gedragsmodellen, met verrassende en erg bruikbare resultaten.

Beide thema’s en de concrete, hands-on aanpak tijdens deze productieve workshops sloten duidelijk aan bij de verwachtingen van de deelnemers. De aanwezigen apprecieerden vooral de sfeer, de co-creatie van LIFO® inhouden en toepassingen en de inspirerende babbels met collega-licentiehouders.

Tenslotte was er de gebruikelijke netwerkdrink, om informeel en ontspannen af te sluiten.