Op 30 augustus 2017 vond de vierde editie van de LIFO® Summering plaats, op verplaatsing deze keer. 

Inderdaad, wegens de talrijke opkomst - meer dan 40 aanwezigen - verkozen we de ruimere setting van het Abbey Hotel in Grimbergen, op een boogscheut van het Human Challenge kantoor. Het programma sloot duidelijk aan bij een enthousiaste groep LIFO® licentiehouders uit België en Nederland.

Het weer zat deze keer wat minder mee, maar de motivatie en het enthousiasme van de deelnemers waren des te groter. Zoals steeds werd gestart met een fris zomerbuffet om gezellig bij te praten onder LIFO® collega’s.

Rond 13u30 opende Marijke de Summering officieel, met de verwelkoming van de nieuwe licentiehouders en de voorstelling van de genomineerde voor de LIFO® Award. Daarop volgde het eigenlijke programma. De eerste sessie was een poging om een antwoord te geven op de veel gestelde vraag waar menig licentiehouder mee geconfronteerd wordt: LIFO® of Insights? Waar zitten de gelijkenissen, wat zijn de verschillen en wat is de complementariteit?

Nicole Gybels van Essentials at Work gaf een verhelderende presentatie die leidde tot boeiende discussies. Iedereen apprecieerde de transparante vergelijking tussen de twee tools. Er werd geconcludeerd dat beide goede tools zijn, maar dat LIFO® toch net ietsjes diepgaander is.

Het korte intermezzo met de Kahoot! Quiz, op LIFO® maat gemaakt door Human Challenge stagiaire Katoo, werd erg gesmaakt. De competitiedrang steeg bij elke vraag en uiteindelijk werd Véronique Colfs van BDmyShopi de verdiende winnares. De laatste sessie rond werken met een trainingsacteur en real life oefeningen werd een demonstratie van de grote voordelen en valkuilen van deze werkvorm. Met dank aan trainingsacteur Frank Robberechts en drie (getalenteerde!) accountmanagers van Clear Channel die de uitdaging aangingen om voor een publiek van LIFO® licentiehouders verkoopgesprekken te oefenen.

De geslaagde LIFO® Summering 2017 werd tenslotte afgerond met de gebruikelijke netwerkdrink, waarna iedereen ontspannen en tevreden naar huis ging.

Afspraak op ons volgend LIFO® event?