Onze experten

Coming together is a beginning,
staying together is progress,
and working together is success.
Henry Ford

Een flexibel team van ervaren professionals

Dankzij ons netwerk van ervaren professionals - met die eigen Human Challenge drive -  geniet jij van een flexibele aanpak. Wij hebben diverse expertises in huis waardoor we de juiste trainer/coach /consultant op het juiste moment kunnen inschakelen voor jouw project.


Linda Verboven

Linda Verboven is een empathische trainer die graag met uiteenlopende profielen van deelnemers werkt.  Haar trainingen zijn praktisch en leiden tot concrete actie- en/ of ontwikkelpunten die toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Theoretische inzichten brengt ze kort en bondig aan en hanteert ze als kapstok om de praktijk van de deelnemers te toetsen.

Herman Geenen

Herman Geenen is een coach, trainer en consultant in HR- en gedragsthema’s. Begeleiden van mensen typeert zijn loopbaan. Hij beschouwt en behandelt zijn  klanten als partners in de echte zin van het woord. Openheid en integriteit kenmerken zijn benadering. Hij is sterk in het vertalen naar de werkomgeving van elke deelnemer.


Tina De Vits

Als trainer, coach en consultant heeft Tina De Vits meer dan 10000 mensen gefaciliteerd en organisaties begeleid in hun ontwikkelings- en veranderingstrajecten. In haar aanpak waarderen mensen haar begeestering, subtiele humor, doorleefde voorbeelden en de link die zij maakt met de alledaagse praktijken.

Matthias Dusesoi

Matthias Dusesoi is een gepassioneerd coach en trainer met een focus op mensen. Hij vertrekt steeds vanuit de premisse dat elke mens een intrinsieke kracht heeft waarmee die zijn groei en ontwikkeling zelf kan aanpakken. Zijn aanpak wordt vaak omschreven als helder, inzichtelijk, veilig, leerrijk en doelgericht. Hij weet op korte tijd veel te bereiken met een groep of team.  

Houssein Boukhriss

Houssein Boukhriss is een ervaren trainer/consultant in communicatie, teamcoaching, leadership en conflicthantering op de werkvloer. Diversiteit en interculturaliteit zijn voor hem, als Belg van Marokkaanse afkomst, belangrijke thema’s. Zijn maatschappelijke bewogenheid en gedrevenheid komen sterk tot uiting in zijn opleidingen.         

Dominique Huppertz

Dominique Huppertz is een gedreven trainer-consultant met een ruime ervaring uit het veld. In haar opleidingen deelt ze op een enthousiaste manier haar passie voor constructieve en positieve relaties tussen mensen. Door deze resolute menselijke aanpak krijgen de deelnemers meteen inzetbare tools aangereikt die bijdragen tot hun persoonlijke ontwikkeling en professionele efficiëntie.

Maak kennis met onze experten

Laat ons weten wiens expertise voor jou interessant kan zijn