Onze experten

Coming together is a beginning,
staying together is progress,
and working together is success.
Henry Ford

Een flexibel team van ervaren professionals

Dankzij ons netwerk van ervaren professionals - met die eigen Human Challenge drive -  geniet jij van een flexibele aanpak. Wij hebben diverse expertises in huis waardoor we de juiste trainer/coach /consultant op het juiste moment kunnen inschakelen voor jouw project.


Marijke Theunis

Marijke combineert als trainer, coach en consultant verschillende expertises, vooral gefocust op het versterken van leiderschap en samenwerking in veranderende organisaties. Haar passie voor het ontwikkelen van mensen en teams komt duidelijk naar voor in haar werk, waarbij dialoog, spontaneïteit en partnership centraal staan. Binnen het wereldwijde LIFO® netwerk wordt ze gewaardeerd omwille van haar enthousiasme en deskundigheid bij het trainen en ondersteunen van LIFO® - practitioners.

Linda Verboven

Linda Verboven is een empathische trainer die graag met uiteenlopende profielen van deelnemers werkt.  Haar trainingen zijn praktisch en leiden tot concrete actie- en/ of ontwikkelpunten die toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Theoretische inzichten brengt ze kort en bondig aan en hanteert ze als kapstok om de praktijk van de deelnemers te toetsen.

Matthias Dusesoi

Matthias Dusesoi is een gepassioneerd coach en trainer met een focus op mensen. Hij vertrekt steeds vanuit de premisse dat elke mens een intrinsieke kracht heeft waarmee die zijn groei en ontwikkeling zelf kan aanpakken. Zijn aanpak wordt vaak omschreven als helder, inzichtelijk, veilig, leerrijk en doelgericht. Hij weet op korte tijd veel te bereiken met een groep of team.  

Rachel De Rudder

Rachel De Rudder is een inspirerende trainer, coach, HR-en business-expert. Haar ervaring en jarenlange loopbaan als HR-directeur  scherpten haar inzicht aan op vlak van de typische dynamieken en dilemma’s van leidinggevenden en teams. Daarnaast heeft Rachel kennis en expertise in cultuurtransformatie, het ontwikkelen en ontmijnen van teams. Haar basisdrijfveer is zoveel mogelijk mensen te inspireren en te bewegen naar gezamenlijk resultaat. Want het samenwerken naar een doel, gekoppeld aan een visie, verbindt en motiveert mensen.

Tina De Vits

Als trainer, coach en consultant heeft Tina De Vits meer dan 10000 mensen gefaciliteerd en organisaties begeleid in hun ontwikkelings- en veranderingstrajecten. In haar aanpak waarderen mensen haar begeestering, subtiele humor, doorleefde voorbeelden en de link die zij maakt met de alledaagse praktijken.

Sabine Muller

Sabine Muller geeft al vele jaren opleiding en workshops ter ondersteuning van veranderingsbehoeften en -wensen van individuen of organisaties. Leren is telkens een proces van ‘evolueren’. Sabine begeleidt mensen in dit ontwikkelingsproces. Zij is gespecialiseerd in interpersoonlijke communicatie en menselijke relaties. De methodologie die zij hanteert is participatief, speels en vertrouwend op de collectieve intelligentie van de groep.

Houssein Boukhriss

Houssein Boukhriss is een ervaren trainer/consultant in communicatie, teamcoaching, leadership en conflicthantering op de werkvloer. Diversiteit en interculturaliteit zijn voor hem, als Belg van Marokkaanse afkomst, belangrijke thema’s. Zijn maatschappelijke bewogenheid en gedrevenheid komen sterk tot uiting in zijn opleidingen.         

Brigitte Houyet

Brigitte Houyet is een gedreven en resoluut optimistische coach en trainer. Haar credo: bouw op je sterke punten en ontwikkel de menselijke en relationele vaardigheden zodat je ten volle kan openbloeien, zowel in persoonlijke relaties als op professioneel vlak.  Brigitte combineert meer dan 20 jaar ervaring in grote bedrijven met meer dan 10 jaar opleiding en een sterke interesse in neurowetenschappen, waardoor ze een waaier van tools kan aanreiken voor de ontwikkeling van een efficiënt en inspirerend management. Haar favoriete domeinen zijn: interpersoonlijke communicatie, emotionele intelligentie en verandering.

Maak kennis met onze experten

Laat ons weten wiens expertise voor jou interessant kan zijn