LIFO® expert worden

Verruim je expertise met een LIFO® licentie

Hoe leer je de sterktes van jezelf en anderen kennen? Hoe vertaal je dit naar profielen en gedragsbeschrijvingen voor personen en teams? Hoe kan je hierop verder bouwen in training en coaching? Met een LIFO® licentietraining vind je een antwoord op al deze vragen en kan je concreet aan de slag.  

Tijdens een 3-daagse training maak je kennis met de achterliggende concepten en leer je in detail hoe je met de LIFO® methode werkt. Na deze basistraining kan je zelfstandig de diverse LIFO® instrumenten gebruiken als ondersteuning in ontwikkelingstrajecten. 

Voor je praktijk als trainer, manager, coach of andere expert in persoonlijke en professionele ontwikkeling biedt de LIFO® licentie meer garanties op motiverende resultaten met mensen en teams.De data van de LIFO® licentietraining vind je in onze agenda of je kan de training in-company organiseren.                               

De manier waarop de opleiding werd gegeven, en de ervaring die de trainster doorgaf, waren 'tailored to our job'. Dit zorgde voor een volledig en toch veeleisend pakket. Al mijn vragen waren beantwoord op het einde van de opleiding en ik ben dan ook met een voldaan gevoel vertrokken. De manier waarop in groep op basis van vertrouwen kon gediscussieerd worden is een voorbeeld voor vele andere opleidingen.

Deelnemer licentietraining 2023

Ik wil ook LIFO® expert worden