Persoonlijke coaching

Een neutraal klankbord om persoonlijke uitdagingen te overwinnen 

Stel je eens voor: je staat aan de vooravond van een belangrijk project of verandering en je twijfelt over de voorbereiding. Of je bent ergens op vastgelopen en zoekt een betrouwbare gids om je weer goed in je vel te voelen.

In dergelijke situaties is het aangewezen om met een Human Challenge expert in zee te gaan voor een tijdelijk, intensief en persoonsgericht ontwikkelingstraject. Onze coaches beschikken over de know how en vaardigheden om snel een sfeer van wederzijds vertrouwen te creëren. Die openheid is essentieel voor een geslaagde coaching. 

De voordelen van persoonlijke coaching zijn legio. Bij de start maken we een coaching plan op maat van de ontwikkelingsdoelstelling, de beschikbare middelen en timing. Coaching is bij ons geen vrijblijvende interventie. Als een beslagen regisseur houden we voortdurend de vinger aan de pols met de coachee. We gaan samen na of we nog op koers zitten en wat er nodig is om de finish te halen. 

Vertrekpunt is een waarderende aanpak met aandacht voor onbenut potentieel en emotionele en andere blokkades die een positieve groei in de weg staan. We werken volgens ons eigen concept van ‘De Chemie van het coachen’ en garanderen dat de bereikte resultaten beklijven, ook als de coach uit het zicht is verdwenen. 

Ik zoek een persoonlijke coach