Leiderschap

Van klassiek naar gedeeld leiderschap


Leiderschap is de hoeksteen van elke organisatie. Met pover leiderschap bereik je niet wat je voor ogen hebt en is de harmonie verstoord. De kwaliteit van leidinggeven is onlosmakelijk verbonden met het behalen van resultaten en de tevredenheid van de medewerkers

Leidinggevenden zoeken de balans tussen richting geven en motiveren, tussen kansen bieden en beheersen. Deze evenwichtsoefening vraagt om een gezonde houding, waarbij medewerkers en teams effectief gecoacht worden door mensen aan te spreken op hun mogelijkheden.

Een echte leider neemt ook de tijd om zichzelf in vraag te stellen en zo zichzelf ook voortdurend te ontwikkelen. We erkennen dat de ideale leider niet bestaat, maar inspanningen voor een beter en sterker leiderschap hebben gegarandeerd een positieve impact op de hele organisatie.

JA, Ik wil meer weten over leiderschap

Onze oplossingen

Opleidingen op maat

Prille en ervaren leidinggevenden van alle niveaus krijgen houvast, heldere basisinzichten en concrete handvaten die de leiderschapsvaardigheden aanscherpen.

Lees meer

Persoonlijke coaching

Een ervaren coach die je vanuit een positieve houding bij staat en gidst in het verkennen en oplossen van vaak voorkomende situaties en houdingen.

Lees meer

Binnen het team

Een klankbord en steun in de rug voor teamgericht leidinggeven. Met behulp van onze begeleiders bevorder je de cohesie en zet je zichtbare stappen vooruit met het team.    

Lees meer

In de organisatie

Leidinggeven is een georkestreerd samenspel op alle niveaus van het management. We creëren een sterke, collectieve leiderschapscultuur die aansluit bij de ambities van de organisatie.

Lees meer